Puheenjohtajalta

 

 

 

Aiemmat viestit

 

 

Hyvät Etelä-Vantaan Kokoomuksen jäsenet,                                               4.2.2022

 

Vuosi 2023 on jo hyvässä vauhdissa ja eriskummallinen meno maailmalla jatkuu, sodalle Ukrainassa ei valitettavasti näy loppua eikä Natoon liittymisemme ole enää kuin Ergoganin ja Orbanin päätösten takana. Meillä täällä kotimaassa on ehkä hieman toiveita siitä että nopea velkaantumisemme olisi tulossa käännekohtaan. Tosin kaikki eivät vielä ole huomanneet että ilmainen raha loppui jo markkinoilta ja siksi he vielä pikkasen sitä laittoivat jakoon näin vaalien alla, kun ei koskaan voi olla varma koska seuraavan kerran pääsee moista autuutta jakamaan.

Kuten ehkä olette jostain kuulleet tai lukeneet niin meillä Kokoomuksessa on henki päällä ja gallupeissa olemme edelleen mukavassa asemassa tulevia vaaleja silmälläpitäen. Viimeisin kannatuskysely tosin osoitti lievää kannatuksen laskua ja siksi meidän pitääkin olla tarkkoina ettemme viime metreillä hukkaa hyvää asemaamme kannatuksessa.

 

Kun katsoo meidän oman yhdistyksemme tilannetta niin tarttee sanoa että hommassa on turhan paljoa kalkkeutumia ja siitä johtuen emme oikein ole saaneet jäseniämme liikkeelle. Yhdistyksiin näköjään pätee sama kuin meihin ihmisiinkin.  Olemme hallituksessa ryhtyneet rupeamaan jotta saisimme liikettä niveliin ja aktivoitua toimintaamme ja lisätä näkyvyyttämme. Tulemme näin vaalikevään kunniaksi näkymään aiempaa enemmän ja tulemme osallistumaan Vantaan Kokoomuksen järjestämiin tapahtumiin ja tarkoitus on järjestää myös omia tilaisuuksia ilosanomaamme jakamiseksi. Vantaan Kokoomuksella on 7 hyvää ehdokasta eduskuntavaaleissa ja tavoitteenamme on saada äänet pysymään Vantaalla, eikä niitä vuoda naapurikaupungista kotoisin oleville ehdokkaille, jotta saamme eduskuntaan Sari Multalan kaveriksi ainakin yhden uuden kokoomuslaisen vantaalaisen edustajan.

 

Meitä kokoomuslaisesti ajattelevia henkilöitä täällä Länsi-Vantaalla on kuitenkin melkoisesti mutta näkyvyytemme on ollut huonohko ja kaikki Kokoomuksen toiminta on tapahtunut itä-painotteisesti. Tilanteen korjaamiseksi olemme aloittaneet ryhtiliikkeen, jonka on tarkoitus jatkua myös vaalien jälkeen.

 

Jatkossa tulen lähettämään näitä jäsenkirjeitä näin sähköpostitse, mutta tulevista tapahtumistamme löydätte tietoja niin Facebookista ja kotisivultamme, johon myös tulemme laittamaan kuvia ja juttua toteutuneista tapahtumistamme.

 

Olen päivittänyt sekä kotisivumme www.etelavantaan.kokoomus.net että Facebook sivumme Etelä-Vantaan Kokoomus ry:n sivuja ja tämä posti tulee uudesta sähköpostiosoitteestamme.

 

Minulle saa lähettää viestejä ja kertoa minkälaista toimintaa odotatte meidän järjestävän teille.

 

Toivon näkeväni teitä tulevissa tapahtumissamme.

 

Terveisin

 

Risto Pyhältö

 

Tervehdys Teille kaikille

 

 

Etelä-Vantaan Kokoomuksen syyskokous on 21.11.2022 valinnut minut uudeksi puheenjohtajakseen. Kiitän lämpimästi saamastani luottamuksesta.

Liityin Etelä-Vantaan Kokoomukseen 80-luvun alussa, joten kovin uutta verta ette puheenjohtajaksenne saaneet. 80-luvulla toimin useita vuosia varapuheenjohtajana ja sen jälkeen tilin-/toiminnantarkastajana vuoden 2021 loppuun saakka, jolloin tulin valituksi takaisin hallitukseen ja saman tien varapuheenjohtajaksi. Tarttee sanoa, että urakehitys on nopeaa vielä tässäkin iässä.

Olen suurimmalle osasta teitä täysin uusi tuttavuus ja siksi ajattelin näin aluksi laittaa teille vähän tietoa itsestäni.

Olen 68-vuotias naimisissa oleva nelisen vuotta eläkkeellä ollut kauppatieteilijä. Asun vaimoni Oilin ja koiramme Topin kanssa Ylästössä paritalossa. Jälkikasvua on yksi, nyt jo 42-vuotias, poika, joka on saanut aikaiseksi kaksi kaunista tytärtä.

Liikunnallisiin harrastuksiini kuuluu kesäaikaan golf, läpivuoden kuntouinti sekä pitkät kävelylenkit koirani kanssa.

Parin viime vuoden aikana ole aktivoitunut myös yhdistysmaailmassa ja politiikassa. Toimin toista vuotta Länsi-Vantaan kansallisten senioreitten puheenjohtajana. Kuntavaalien jälkeen minut valittiin Vantaan Vanhusneuvoston varsinaiseksi jäseneksi ja viime syksynä minut valittiin sen uudeksi puheenjohtajaksi.  Viime syksyn Seurakuntavaaleissa koin ehkä suurimman yllätykseni pitkiin aikoihin, minut valittiin Tikkurilan seurakunnan edustajaksi Yleiseen Kirkkovaltuustoon. Eli nyt ei enää ole vapaa-ajanongelmia, ei niitä tosin ennen tätä rupeamaa muutenkaan ollut. Kaikki nämä luottamustoimet sopivat hyvin samaan koriin sillä kaikissa niissä ajetaan vantaalaisten asiaa.

Etelä-Vantaan Kokoomuksessa tavoitteeni on saada Läntisen Vantaan alueen kokoomuslaisesti ajattelevien asukkaiden ääni kuulumaan Vantaalla. Kaupunkia on kehitettävä nykyistä tasapuolisemmin ja palveluiden saatavuus on turvattava myös meidän alueellamme.

Luonteeltani olen avoin ja positiivinen. Minusta ei saa ryppyotsaista tekemälläkään. Olen nähnyt matkani varrella monenlaista ja ollut tekemisissä suuren määrän kanssa erilaisia ihmisiä eri kulttuureista. Se on muokannut minusta sellaisen kuin nyt olen.

Jos kiinnostaa tarkemmin niin tutustu kotisivuihini, siellä on runsaasti luettavaa. www.ristopyhalto.fi

Tutustutaan ja viedään yhdessä Etelä-Vantaan Kokoomusta eteenpäin.

 

 

 

 
 

Hyvät Kokoomuslaiset,

Eduskuntavaalit lähestyvät vauhdilla.