Toiminta

Etelä-Vantaan Kokoomus on Vantaan Kokoomuksen paikallisyhdistys. Yhdistyksessä on yli 30 jäsentä. Toimintaamme kuuluu erilaisia tapahtumia, kokouksia ja vaikuttamista sekä paikalliseen että valtakunnalliseen päätöksentekoon.

Jäseniämme on mukana Vantaan kaupunginhallituksessa ja kaupunginvaltuustossa sekä eri lautakunnissa kuin myös `Vantaa-Kerava Hyvinvointialueen valtuustossa, Vantaan ja Vantaa-Kerava Hyvinvointialuuen Vanhusneuvostossa sekä Vantaan yhteisessä kirkkovaltuustossa.

Etelä-Vantaan Kokoomus vaikuttaa myös Kokoomuksen sisällä ja on etelä-vantaalaisten oma äänitorvi. Yhdistys osallistuu sekä puolueen, Uudenmaan piirin ja Vantaan kunnallisjärjestön toimintaan sääntöjen edellyttämällä tavalla. Haluamme myös kehittää ja lisätä vantaalaisten kokoomusyhdistysten keskinäistä sekä muiden yhteiskunnalliseen ja/tai alueelliseen toimintaan liittyvien tahojen kanssa tehtävää yhteistyötä.

Jäsenillemme tarjoamme kanavan poliittiseen vaikuttamiseen, tietoa ja suoran yhteyden päättäjiin sekä erilaista toimintaa samanhenkisessä porukassa. Tule mukaan!

 

Liity jäseneksi - klikkaa tästä ja täytä lomake!

 

Eduskuntavaalien alla, 10.3.2023, järjestämässämme vaalipaneelissa Happy Red Onionissa
Eduskuntavaalien alla, 10.3.2023, järjestämässämme vaalipaneelissa Happy Red Onionissa